REȚETE

Tort Semifroze cu Gel Caramel

Ingrediente:

  • Semifroze- 450 g
  • Lapte la 40 de grade celsius sau apă-900 g
  • Frișca UHT- 1500 g
  • Fulgi de ciocolata- 100 g
  • Pandișpan
  • Gel la rece caramel

Preparare:

Se amestecă baza Semifroze cu apă sau lapte la 40 de grade Celsius. Se lasă la racit compoziția pentru 5 minute înainte de a incoropora cu o spatulă frișca omogenizată, iar la final se adauga fulgii de ciocolată. Se toarnă compoziția preparată in forme și se congelează la -30 de grade pentru circa 30 de minute. Apoi se scot din forme, se glazurează cu Gelul Caramel și se decorează dupa plăcere. Se păstrează la -10 grade Celsius.

Tort Tasty Mousse glazurat cu Decor Glazura

Ingrediente:

  • Tasty Mousse – 300 g
  • Frișcă – 1000 g
  • Pastă Căpșună- 70 g
  • Sirop Vanilie – după gust
  • Decor Glazura Ciocolată

Preparare:

Amestecați Tasty Mousse împreuna cu frișca într-un mixer planetar pâna compoziția devine omogenă. Așezați un strat de pandișpan într-o formă și însiropați cu Sirop Vanilie. Vărsați primul strat de mousse peste pandișpanul însiropat și adăugați Pasta Căpșună și fructe proaspete. Se închide cu al doilea strat de pandișpan însiropat cu Sirop de Vanilie.

Completați cu un strat de mousse cu Aromă în Pastă Fructe de Pădure. După congeleare la -20 de grade Celsius timp de 30 de minute se decorează cu Decor Glazură Ciocolată.

Înghetata Vagnilia Bourbon

Ingrediente:

  • TOP BEL – 150 g
  • Lapte integral -1 L
  • Zaharoză- 170 g
  • Bază de înghețată PREMIUM WHITE – 40 g
  • Suplizahăr – 20 g
  • Pasta Vagnilia Bourbon – 120 g

Preparare:

Se amestecă toate prafurile. Se varsă ușor laptele amestecând continuu. Se adaugă Pasta Vagnilia Bourbon și Suplizahăr. Amestecați.

Bază de înghețată italiană cu gust de Mango

Ingrediente:

  • Gold Ice CREAM 100 D – 100 g
  • Lapte integral – 1 L
  • Zaharoză- 200 g
  • Suplizahăr – 30 g
  • Pasta Mango -100 g
  • Frișcă- 100 g

Preparare:

Se amestecă toate prafurile,se varsă ușor laptele cald și se amestecă continuu. Se adaugă Suplizahăr si Pasta Mango. Se amesteca si se lasă sa se odihnească.